ELITE FOAL AUCTION BORCULO X MAKE-A-WISH

Sep 10, 2023

De behandeling van een ernstig ziek kind is meer dan medicijnen alleen! Alles over Make-A-Wish & de impact van een Wish Journey

Elke dag horen gemiddeld 4 families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Wat volgt zijn maanden, jaren die volledig in het teken staan van ziekenhuizen, artsbezoeken en een onzekere  toekomst. Voor deze 1500 (!) kinderen per jaar wil Make-A-Wish Nederland hun allerliefste wens vervullen. Boswachter worden, prinses zijn in een écht kasteel of zelfs lopen op de maan. Een ervaring die ze sterker maakt. En vertrouwen en kracht geeft voor de toekomst.

Make-A-Wish gaat daarbij voor meer impact dan alleen een leuk dagje uit. Tegenover de negatieve emoties die vrijkomen na het openbaren van een ziekte moet een veelvoud van positieve emoties staan. Door een kind mee te nemen in de Wish Journey komt er een langdurige keten van verzinnen en fantaseren, verheugen en toeleven, genieten en nagenieten, zowel voor het kind als voor het gezin en de omgeving. Make-A-Wish Nederland doet in nauw overleg met medisch pedagogisch zorgverleners al het mogelijke de Wish Journeys zo impactvol mogelijk te laten verlopen.

De wens van Liz
Liz (10 jaar) is een bescheiden, creatief en rustig meisje. Door haar ziekte leukemie is Liz gevoeliger en timider geworden. Daarvoor was het een open meisje. Ze heeft al erg veel meegemaakt in haar leven. Liz haar vader, is verdrietig genoeg, 3 jaar geleden overleden. Haar moeder is heel belangrijk voor haar. Zo ook haar zussen en haar opa en oma (vader en moeder van moeders kant). Zij zijn heel hecht met elkaar. Liz wil graag samen met Robèrt van Beckhoven haar creativiteit tot uiting laten komen in een taart die ze samen maken. Tijdens Elite Foal Auction Borculo gaan we zoveel mogelijk geld bij elkaar brengen om de wens van Liz in vervulling te laten gaan!

Receive updates about the foals to be auctioned online!

This website uses cookies. This way we can ensure that your browsing experience is made even more pleasant. For more information, please review its Privacy Policy.