UNIEKE SAMENWERKING BRENGT ELITE FOAL AUCTION BORCULO EN ROYAL POLO AT THE PALACE SAMEN OP NIEUWE LOCATIE

17 jun. 2023

Twee toonaangevende organisaties bundelen hun krachten om een geweldig evenement neer te zetten in september. Elite Foal Auction Borculo en Royal Polo at the Palace halen op 15, 16 en 17 september de beste veulens én polocombinaties naar een prachtige locatie: Paleis Soestdijk. Elite Foal Auction wordt gehouden op 15 september. De prestigieuze Pearlcard Cup van Royal Polo wordt op zaterdag en zondag gespeeld. Rondom de evenementen wordt een luxury fair georganiseerd waarbij prominente merken aanwezig zijn.

Samen kom je verder
Elite Foal Auction Borculo en Royal Polo at the Palace hebben meer gemeen dan alleen hun passie voor paarden. Beide organisaties streven naar het organiseren van hoogstaande evenementen op het allerhoogste niveau. Deze unieke samenwerking biedt talloze mogelijkheden om elkaar te versterken en bezoekers te trakteren op een adembenemend driedaags evenement.

Albert Hakkers, namens Royal Polo at the Palace, zegt enthousiast: "Hoewel we verschillende disciplines binnen de paardensport vertegenwoordigen, hebben we één gemeenschappelijk doel: een next-level evenement creëren waar bezoekers versteld van zullen staan. We streven allebei naar het allerbeste en we kijken ernaar uit om deze werelden met elkaar te laten samensmelten."

Annelou de Man van Elite Foal Auction Borculo voegt toe: "Met paarden, of in dit geval veulens, als onze gezamenlijke passie, gaan we een fantastisch evenement neerzetten. We wilden iets unieks organiseren, iets wat onze fokkers en klanten nog niet eerder hebben meegemaakt. Dankzij de samenwerking met Royal Polo at the Palace en Paleis Soestdijk gaan we niet alleen aan deze verwachtingen voldoen, maar zelfs overtreffen!"

Pearlcard Cup
Een van de hoogtepunten van het evenement is de Pearlcard Cup, een prestigieuze trofee waar vier internationale teams om zullen strijden. Deze teams spelen een spannend 3 tegen 3 polospel met een handicap van 4-6. Het officiële polo-reglement zal van toepassing zijn, inclusief scheidsrechters en een Engels sprekende wedstrijdspeaker.

Stichting Royal Polo at the Palace is gericht op het ondersteunen van goede doelen, met een speciale focus op kinderen. Daarom wordt op Paleis Soestdijk een benefietgala georganiseerd tijdens het evenement. Dit jaar staat Make-A-Wish Nederland centraal tijdens deze bijzondere avond.

Het beste van Nederlandse bodem
Al jaren staat Veulenveiling Borculo bekend als een van de meest vooraanstaande veulenveilingen van Nederland. De veulens van Borculo vinden wereldwijd hun weg naar de (top)sport. Elite Foal Auction Borculo heeft al vele internationale sportpaarden en goedgekeurde dekhengsten voortgebracht. Bij Elite Foal Auction vind je de beste veulens van Nederlandse bodem.

Tickets en meer
De veulenveiling is op vrijdag vrij toegankelijk. Wil je de veiling bijwonen vanaf het exclusieve terras aan de baan? VIP-tickets voor de Elite Foal Auction kosten €140,- excl. BTW en zijn begin juli beschikbaar.

Voor een exclusieve ervaring op zowel vrijdag als zaterdag kunnen bezoekers kiezen voor het combinatieticket. Met dit ticket krijgen gasten toegang tot beide evenementen voor de speciale prijs van €200,- excl. BTW. Geniet van adembenemende polosport en een spannende veiling van de beste veulens. Bovendien krijgen alle bezoekers van deze unieke evenementen de kans om de Pearlcard Luxury Fair te bezoeken, die op hetzelfde terrein plaatsvindt.

Ben je op zoek naar een nog uitgebreider arrangement tijdens het Royal Polo weekend of de VIP Gala Night? Bezoek dan de website van Royal Polo. Hier vind je meer informatie over de verschillende beschikbare arrangementen.

Benieuwd naar de veulencollectie van Elite Foal Auction Borculo? Deze wordt half augustus bekendgemaakt en is hier te vinden.

Foto credits: Nufotograferen

 

Ontvang updates over de online te veilen veulens!

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie