40.000 EURO VOOR TUTU GROOTENHOUT TIJDENS ELITE FOAL AUCTION BORCULO

20 sep. 2023 · Elite Foal Auction Borculo

Vrijdag 15 september warden de paleistuinen van Paleis Soestdijk omgetoverd tot het decor voor Elite Foal Auction Borculo. Dat de selectiecommissie een geweldige collectie veulens had samengesteld, daar waren de kopers van overtuigd. Met een goed gemiddelde van 10.590 euro wisten de veulens zich goed te verkopen.

Tutu Grootenhout (v. Extreme U.S.) kon rekenen op veel bekijks. Voor dit hengstveulen betaalde een buitenlandse klant maar liefst 40.000 euro. Ook Topaas (v. Dutch Dream) wist het publiek te verkoren. Hij verwisselt voor 36.000 euro van eigenaar. Vooraf was er al veel interesse in de lichtvoetige Taline-K van Kattenheye (v. Glamourdale). Dit merrieveulen werd voor 25.000 euro verkocht.

Bestverkochte springveulen werd Crush van Schuttershof, de Catoki nazaat uit de directe lijn van Qerly Chin leverde 21.000 euro op en vertrek ook naar het buitenland. El Paso de Muze Z (v. Elvis ter Putte) ging weg voor 16.000 euro. Tasumi RWH Z (v. Tangelo van de Zuuthoeve) en Andes S.Z. (v. Agenix du Seigneur) werden verkocht voor 14.000 euro en er klanten hadden 13.000 euro over voor Evi M (v. Echo van ’t Spieveld). Datzelfde bedrag werd ook neergelegd voor Tiporella TS (v. Dominator Z).

Ontvang updates over de online te veilen veulens!

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie